لیچی
شنبه, ۱۱ آبان ۱۳۹۸، ۱۱:۴۸ ب.ظ
زادگاه اصلی این میوه جنوب چین و جنوب هند و تایوان است. پوست این میوه مانند پسته سخت است و گفته میشود، قدمت آن به ۲۰۰۰ سال قبل از میلاد بازمیگردد. طعم این میوه شبیه انگور و از جمله میوههای سرشار از ویتامین سی است.
بافت داخل پوست سفید و آب دار که دارای یک هسته سیاه است.
این میوه منبع غنی از ویتامین C، کلسیم، پتاسیم و فسفر است. این میوه برای درمان سرفه، زخم های گوارشی و استحکام بدن پیشنهاد می شود.
- ۹۸/۰۸/۱۱